Go to Top

A & A techniek BV levert vanaf nu haar eigen kettingspanners

A & A techniek heeft door de jaren heen ervaring opgebouwd met rubberveer elementen, waaronder kettingspanners. Na een zeer lange periode het wereldmerk ROSTA te hebben vertegenwoordigd, werd in de laatste jaren het merk RESATEC geleverd. Dit is nu veranderd.

A & A techniek BV levert vanaf nu haar eigen kettingspanners, uit voorraad en inclusief accessoires zoals kettingwielen en spanrollen. De A & A kettingspanner type TS is een hoogwaardig product dat dezelfde afmetingen heeft als voornoemde merken. Ook de technische specificaties en de kwaliteit van de rubbers zijn gelijk. De metalen delen zijn donker blauw gemoffeld, wat een optimale bescherming biedt tegen roestvorming!

Wij hebben deze ontwikkeling in gang gezet om de markt te kunnen voorzien van een degelijke kettingspanner tegen een betaalbare prijs, omdat door o.a. de ontwikkelingen op de valutamarkt m.b.t. de Zwitserse Frank, de genoemde merken sterk in prijs zijn gestegen. Op dit moment zijn de ketting en riemspanners type TS11, TS15, TS18 en TS27 op voorraad inclusief de bijpassende rollen en kettingwielen. Andere typen zoals de TS38, TS45 en TS50 hebben een (korte) levertijd.

Display              Voor documentatie klik hier