Go to Top

ACTUATORS A & A TECHNIEK BV

A Als bedrijf is A & A techniek BV uit Nieuwegein een bekende leverancier van productie mechanisatie en componenten voor aandrijftechniek. Als voorbeeld de lineaire actuator van Moteck. Deze componenten worden geleverd in uiteenlopende afmetingen en zijn geschikt voor de meest uiteenlopende marktgebieden en doeleinden.

Actuators in diverse marktgebieden

  • IndustriĆ«le actuators;
  • Economic actuators;
  • Meubelindustrie actuators;
  • Actuators voor medische toepassingen
  • TV liftkolom actuators;
  • Specials.

Actuators

De actuators die wij leveren zijn geschikt voor voedingsspanningen van 12, 24 of 36 Vdc en 230 of 400 Vac. Ook zijn deze producten in verschillende slaglengten leverbaar, van 50 t/m 600 mm. Hierin zijn duw- en trekkrachten beschikbaar vanaf 70 N tot en met 10.000 N. Voor de laagspanning actuators, t.b.v. de meubeindustrie en medische toepassingen, zijn diverse voedingen en bedieningen leverbaar. Zowel voedingen die los geplaats worden als voedingen die op de actuator vast wordt gemonteerd.

Bovendien worden onze producten, naar keuze, geleverd met eindschakelaars, potentiometer, reed sensor of met optische sensor. Ook kunnen wij onze producten leveren in speciale uitvoeringen en volgens uw specificaties. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Een belangrijk gegeven is dat onze producten direct uit voorraad worden geleverd.

Contact

Wij kunnen uw wensen vertalen in een product. Neem contact met ons op voor advies via het contactformulier of voor een meer persoonlijke benadering belt u ons op nummer 030-6081717.