Go to Top

A & A TECHNIEK BV LEVERT KETTINGSPANNERS VOOR DE MACHINEBOUW

D De kettingspanners van A & A techniek BV uit Nieuwegein staan bekend om hun uitmuntende kwaliteit. Het zijn kettingspanners die voorzien van een rubber torsie element dat door zijn karakteristiek een dempende eigenschap bezit. Hierdoor blijft het kettingwiel altijd in contact met de te spannen ketting waardoor de ketting niet gaat slaan en optimaal op spanning blijft. Dit verhoogt de levensduur van de ketting en voorkomt dat de ketting van de kettingwielen kan aflopen.

Boorpatroon

De kettingspanners zijn voorzien van twee boringen voor de plaatsing van het kettingspanwiel, spanrol of de kettingglijder (die bijzonder geschikt is voor RVS toepassingen). Stand 1 is “hard”, stand 2 is “zacht”.

Bevestiging

De kettingspanner wordt met slechts één centrale bout bevestigd. Hierdoor is de montage zeer eenvoudig en behoeft het geen grote plaatsingsnauwkeurigheid.

Overige span- en rubberveerelementen

A & A techniek BV levert naast deze kettingspanners een uitgebreid assortiment rubberveerelementen voor uiteenlopende toepassingen zoals spanelementen, schudelementen, trillingdempers en zelfspannende motorfundaties.

Contact

Hebt u vragen of u wilt een advies over onze kettingspanners voor de machinebouw, dan neemt u contact op met een van onze gespecialiseerde medewerkers. Zij zijn persoonlijk bereikbaar via nummer 030-6081717 of u vult ons contactformulier in en wij beantwoorden deskundig en snel uw vraag.