Go to Top

TBI KOGELBUSSEN, GELEVERD DOOR A & A TECHNIEK

K Kogelbussen zijn lineaire kogellagers met circulerende kogelrijen voor een onbeperkte, lineaire beweging met een minimale wrijving en een hoge nauwkeurigheidsgraad. Bij A & A techniek vindt u onder meer TBI kogelbussen.

Het TBI-assortiment

Het TBI programma is zo compleet dat voor vrijwel elke denkbare lineaire verplaatsing wel een geschikte geleiding kan worden geselecteerd. Op het gebied van kogelbussen biedt TBI een groot aanbod van de hoogste kwaliteit. Denk dan bijvoorbeeld aan kogelbussen voor inbouw of kogelbussen, uitgevoerd met montageflenzen. TBI kogelbussen zijn leverbaar voor assen ø5 t/m ø60 mm en te verkrijgen in een roestwerende uitvoering met rvs kogels of voor gebruik bij extreem hoge temperaturen.

Enkele concrete voorbeelden

Waar u de kogelbussen van TBI zou kunnen gebruiken is bijvoorbeeld bij verpakkingsmachines, transportsystemen, industriële printers, sorteersystemen en bewerkingsmachines.

Heeft u nog vragen?

Wilt u weten welk type kogelbussen het beste voor uw toepassing geschikt is? Bel dan gerust even met één van onze deskundige medewerkers, te bereiken via telefoonnummer: 030-6081717. Het contactformulier invullen voor het aanvragen van (meer) informatie kan natuurlijk ook.