Go to Top

KOGELOMLOOPSPILLEN, GELEVERD DOOR A & A TECHNIEK

V Voor kogelomloopspillen bent u hier aan het juiste adres. Iedere fabrikant heeft zijn eigen specialisme. Daarom zijn wij leverancier van verschillende wereldmerken. A & A techniek is onder meer de importeur en leverancier van kogelomloopspillen van het merk Eichenberger Gewinde en van TBI Motion Technology. Topmerken met kogelomloopspillen van hoge kwaliteit, zowel gerold als geslepen.

Eichenberger spillen

Het Zwitserse Eichenberger Gewinde AG is met name gespecialiseerd in het produceren van gerolde draadspillen en gerolde kogelomloopspillen voor allerlei toepassingen, vooral met kleine diameters en grote spoed. Sinds 1953 staat deze fabrikant garant voor schroefdraad producten met een hoge nauwkeurigheid en sinds 2000 is het bedrijf ISO 9001 gecertificeerd.

De typen kogelomloopspillen die we van dit merk kunnen leveren zijn: de Carry, de Speed-Line, de Speedy en de Rondo spillen.

TBI spillen

TBI Motion Technology Co., Ltd. uit Taiwan is met name gespecialiseerd in het produceren van lineaire geleidingen en kogelomloopspillen in gerolde en geslepen uitvoering, met een diameter van 4 t/m 160 mm. Met een jaarlijkse productie van meer dan 6000 ton (!)gerolde spillen is TBI de grootste producent van gerolde kogelomloopspillen ter wereld Ook dit bedrijf – dat al meer dan 25 jaar bestaat – is ISO 9001 gecertificeerd.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de kogelomloopspillen van één van deze 2 merken of weten van welk merk we ook nog kogelomloopspillen leveren? Bel dan gerust even met één van onze deskundige medewerkers, via telefoonnummer: 030-6081717. Als u een berichtje sturen prettiger vindt, dan kan dat natuurlijk ook. U kunt uw boodschap dan kwijt via het contactformulier.