Go to Top

LINEAIRE GELEIDINGEN IS A & A TECHNIEK BV NIEUWEGEIN

A A & A techniek BV uit Nieuwegein weet als geen ander welke lineaire geleiding het beste is voor welke functie. Een lineaire geleiding kan worden ingezet als ondersteuning of antirotatie, maar ook om een bewegend werktuig in de juiste richting te laten bewegen.

A & A techniek BV

Wij zijn een vooraanstaand leverancier van lineaire geleidingen en importeur van wereldmerken. Om enkele gerenommeerde namen te noemen: TBI Motion Technology Co., Ltd., AMT, Eicheberger Gewinde, Korta, PMI en Uracon.

Programma

Wij leveren een uitgebreid programma lineaire geleidingen in railbreedte vanaf 6 mm tot en met 65 mm. Iedere vraag op het gebied van lineaire geleidingen kunnen wij beantwoorden. Wij beschikken over alle informatie over de uiteenlopende programma’s van de door ons gevoerde merken, compleet met de gegevens over belastingen, toepassingen en uitvoeringen.

Een lineaire geleiding moet binnen een applicatie minimale weerstand leveren en zo compact mogelijk worden uitgevoerd. Onze deskundige medewerkers beschikken over de vakkenis en ervaring om u volledig te ondersteunen.

Contact

U wilt weten welke lineaire geleiding het beste in uw toepassing past, dan belt u met een van onze deskundige medewerkers persoonlijk via nummer 030-6081717 of vult ons contactformulier in voor het aanvragen van informatie.