Go to Top

Medica 2014 in Düsseldorf.

A & A techniek is sinds jaren de importeur en vertegenwoordiger van Moteck Electric Corp. uit Taiwan voor de Benelux en diverse Europese landen. Omdat talen soms een probleem kunnen vormen in de communicatie, ondersteund A & A techniek haar vertegenwoordiging al sinds jaren op diverse belangrijke beurzen in Duitsland door aanwezig te zijn op de stand.

Ook dit jaar is onze leverancier Moteck Electric Corp. present op de beurs Medica en toont daar hun leveringsprogramma aandrijvingen (actuators) voor de medische industrie. A & A techniek is dan ook dit jaar weer ondersteunend aanwezig op hun stand F47 in hal 14. Na een aanvankelijk rustig begin op woensdag 12 november, is de donderdag 13 november een zeer druk bezochte dag. Er valt veel te zien op ‘s werelds grootste medische beurs met exposanten uit heel de wereld. Uiteraard gaat onze interesse op deze beurs uit naar producenten van bedden, stoelen en hulpmiddelen voor medisch gebruik waar actuators in toegepast (kunnen) worden en/of andere componenten uit ons leveringsprogramma.

Moteck heeft enkele nieuwe modellen gelanceerd die op de beurs zijn getoond. Een daarvan is de MD56, een compacte actuator met grote prestaties, o.a. leverbaar met potentiometer. Een documentatieblad zal spoedig worden vrijgegeven. 

Op de beurs ging het gerucht rond dat Moteck een nieuwe vertegenwoordiger zou hebben in Nederland. Daarbij werd de naam A&E trading genoemd. Dit gerucht is onjuist. A & A techniek BV is en blijft de enige importeur en vertegenwoordiger van Moteck actuators in de Benelux.

 P1200987