Go to Top

Moteck actuators, hoogwaardige lineaire actuators

A & A techniek BV uit Nieuwegein is de aandrijfspecialist bij uitstek. Wij leveren zowel componenten voor aandrijftechniek, als voor productie mechanisatie. Het assortiment is ontzettend uitgebreid en bevat onder meer lineaire Moteck actuators. Deze zijn zeker weten van hoogwaardige kwaliteit. Het gerenommeerde merk Moteck weet immers als geen ander waar goede actuators aan moeten voldoen.

Uitgebreide keuzemogelijkheden

Moteck actuators zijn geschikt voor verschillende marktgebieden. Ze zijn onder andere toepasbaar in de meubelindustrie, de medische industrie en in tv-liften. Daarnaast zijn er industriële actuators, economische actuators en speciale solar tracker actuators. Stuk voor stuk kwaliteitsproducten die veilig en efficiënt zijn en in enkele gevallen volledig water resistent zijn. Moteck actuators zijn in alle gevallen leverbaar met verschillende trek- en duwkrachten, in verschillende slaglengtes en kunnen worden voorzien van eindschakelaars, sensoren of andere specifieke opties. Veel van de Moteck actuators zijn uit voorraad leverbaar en kunnen daardoor snel verzonden worden.

Voordelen

  • Verzekerd van kwaliteit;
  • Ruime keus;
  • Snel geleverd.

Contact over Moteck actuators

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Moteck actuators of u wilt advies op maat? Bel dan ons directe nummer: 030-6081717. U kunt uw vraag ook versturen via het contactformulier.