Go to Top

A & A TECHNIEK BV RECHTGELEIDINGEN

A A & A techniek BV is een vooraanstaand leverancier van rechtgeleidingen en importeur van wereldmerken. Om enkele gerenommeerde namen te noemen: TBI Motion Technology Co., Ltd., AMT, Eicheberger Gewinde, Korta, PMI en Uracon.

Rechtgeleiding

Rechtgeleidingen zijn bedoeld om de vrijheidsgraden van een object tot een enkele vrijheidsgraad te beperken.

Naast de rechtgeleidingen leveren wij ook transportbanden en rollenbanen op maat, machineframes van aluminium of complete omkastingen voor machines. Alles bedrijfsklaar.

Voorbeeld product

Om onze kwaliteit te onderstrepen nemen wij een kort geleden op de markt gebracht product. Het gaat om een rechtgeleiding die voorzien is van viervoudige kogelbanen met een contacthoek van 45 graden. Hierdoor krijgt het systeem een hogere stijfheid. De lange levensduur met een minimaal onderhoud wordt gegarandeerd door gebruik te maken van een geĆÆntegreerd en gepatenteerd zelfsmerend systeem.

Wij onderscheiden ons hiermee ten opzichte van andere leveranciers. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel en dat laten wij ook zien. Enkele kenmerken:

  • hoge nauwkeurigheid;
  • laag geluidsniveau;
  • uitwisselbaarheid.

Contact

Onze vakkundige medewerkers staan u persoonlijk te woord als u advies nodig hebt of vragen hebt over onze rechtgeleidingen. U kunt ons contactformulier invullen of een persoonlijk advies of informatie over de rechtgeleidingen inwinnen op nummer 030-6081717.