Go to Top

A & A TECHNIEK BV SCHROEFSPILLEN

A A & A techniek BV werkt met gerenomeerde fabrikanten van schroefspillen samen. Als u op zoek bent naar de beste schroefspil of schroefspil aandrijving, komt u bij A&A Techniek terecht.

A & A techniek BV

Wij zijn op het gebied van productie automatisering en aandrijvingen een bekend leverancier, waarbij wij samenwerken met uiteenlopende bedrijven voor het ontwikkelen en produceren van speciale machines en onderdelen van machines. Machines die inclusief besturing en CE-keurmerk worden afgegeven.

Schroefspillen

Wij houden ontwikkelingen en innovaties goed in de gaten. Ook als het gaat om schroefspillen. Als voorbeeld de schroefspil in combinatie met de schroefspil aandrijving. Het biedt de mogelijkheid om de machines, volledig op uw specificaties, in alle richtingen bij te stellen. Het product is eenvoudig en makkelijk te bedienen.

Wij gaan met u in gesprek om de voor u optimale schroefspil toe te passen en te leveren. Uw specifieke situaties en eisen vormen voor ons de basis om tot een goed en gedegen advies te kunnen komen.

Voordelen

  • deskundig advies op maat;
  • snel en objectief;
  • samenwerking met de beste fabrikanten;
  • jarenlange ervaring.

Contact

U wilt meer informatie over onze schroefspillen hebben en de toepassing daarvan binnen uw applicatie. Neem nu telefonisch op nummer 030-6081717 contact met ons op laat u adviseren. Ook kunt u ons contactformulier invullen.