Go to Top

A & A TECHNIEK BV SERVOMOTOREN

A A & A techniek BV uit Nieuwegein is een organisatie die zich bezig houdt met productie mechanisatie en aandrijvingen. Wij leveren bijvoorbeeld de servomotoren van HPB. Deze servomotoren zijn inzetbaar in de meest uiteenlopende toepassingen waar een nauwkeurige sturing en positionering een voorwaarde is.

Servomotoren

De door ons geleverde servomotoren zijn voorzien van een rem en beschikken over Hall-sensoren én een hoogwaardige encoder met 2500 pulsen per omwenteling.

Het grote voordeel van de standaard ingebouwde encoder is dat de bijbehorende versterker van HPB direct de encoder signalen kan ontvangen, dus zonder een omzetting van het signaal van de Hall-sensor.

Kenmerken

De servomotoren worden bovendien geleverd met of zonder aansluitstekker. Wij leveren borstelloze servomotoren en de hiervoor bestemde versterkers voor nominale vermogens van 0,4 kW tot en met 15 kW nominaal. Dit komt overeen met draaimomenten van 1,4 Nm tot 95 Nm.

Onze servomotoren worden toegepast in uiteenlopende applicaties, zoals in CNC-machines in de machinebouw tot aan speciale machines op klant specificatie.

Contact

Onze vriendelijke en deskundige medewerkers geven u graag advies bij vragen over servomotoren. Neem contact op via nummer 030-6081717 of vul ons contactformulier in.