Go to Top

DE TV-LIFT VOOR DE MEUBELBRANCHE: A & A TECHNIEK

B Bij A & A techniek hebben we de ATVM2 TV-lift in ons leveringsprogramma. Deze lift is speciaal ontworpen voor het in hoogte kunnen verstellen van platte tv-schermen. De maximaal toelaatbare belasting van onze tv lift bedraagt 600 N (60 kg). Verder is deze geschikt voor tv-schermen tot 60” (152 cm). Uitermate geschikt voor de meubelbranche.

Meer technische kenmerken

Binnenin de TV-lift bevindt zich een 24 volt aandrijving. De TV-lift is uitgerust met twee eindschakelaars voor de beveiliging van de eindstanden. De TV-lift wordt via een draadloze 2,4 GHz. afstandsbediening aangestuurd en kan op elke gewenste hoogte worden gestopt. Ook heeft de afstandsbediening twee programmeerbare geheugen posities.

De levering

Wanneer we de tv lift aan u leveren, krijgt u hem geheel compleet! Dat betekent: inclusief een elektrische voeding en montagebeugels met bevestigingsartikelen voor uw televisiescherm, een RF-afstandsbediening (met 2,4 GHz. (!) ter voorkoming van interferentie), een (extra) handbediening en een netsnoer, keurig verpakt in een doos. Met behulp van de RF-afstandsbediening, die voorzien is van 2 geheugenknoppen, kunt u de tv lift traploos voor 2 vaste hoogten programmeren. De lift is standaard leverbaar in 3 slaglengten en omdat de lift uit 3 in elkaar schuivende delen bestaat, is de slaglengte groter dan de ingeschoven lengte.

De stijl

Dankzij het slanke ontwerp van de tv lift, zonder uitstekende delen waardoor de TV tot op de grond kan zakken, kunt u deze met gemak in bijvoorbeeld televisiemeubels en kasten inbouwen.

Meer weten?

Heeft u nog vragen over de ATVM2 tv lift? Bel ons dan direct op telefoonnummer: 030-6081717 of vul het contactformulier in. We beantwoorden ze met alle plezier.