Go to Top

A & A TECHNIEK BV LEVERT VEERELEMENTEN

A A & A techniek BV heeft een jarenlange ervaring en beschikt over deskundige en specialistische kennis op het gebied van rubberveerelementen. Rubberveerelementen vinden steeds nieuwe toepassingen. Het loont de moeite om uw applicatie met ons te bespreken. Een advies is vrijblijvend.

Veerelementen

De bekendste onder de rubberen veerelementen is wel de kettingspanner die in vele afmetingen en in RVS leverbaar is. Neem als voorbeeld de gesinterde RVS uitvoering in de grootte TE2 tot en met TE5 met als kenmerk de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs.

Veerelementen (machined springs) worden ingezet waar veren, dempen, lageren of spannen wordt vereist. Voorbeelden van door de jaren heen ontwikkelde veerelementen zijn:

  • trillingsdemper;
  • steunelement;
  • kruiskopelement;
  • stootstangelement;
  • schudelement;
  • enzovoort.

Niet alleen in industriële toepassingen worden veerelementen gebruikt, maar ook in speeltoestellen, transporttoestellen en als torsie-element om krachten op te vangen.

De mogelijkheden zijn legio waarbij de grote verdraaiingshoek van +/- 32 graden een belangrijke rol speelt bij oplopende torsiekrachten en demping.

Wij maken complexe verende samenstellingen van veerelementen tot één product, ook op specificatie van u als klant.

Contact

Wilt u meer weten over ons programma veerelementen of u wilt een advies betreffende uw applicatie, schroom niet en bel ons direct op nummer 030-6081717 voor een persoonlijk gesprek of vul ons contactformulier in.